Ny Knallert

Køb ny knallert 30 og 45 her

Hos Midtsjællands Knallertservice i Sorø ved Slagelse, har vi et stort udvalg af nye knallerter til salg. Så uanset om du er på udkig efter en ny knallert 30 eller knallert 45, så har vi en knallert til dig. Vi har også løbende tilbud på nye knallerter, her kan du holde øje med vores Facebookside for aktuelle tilbud.
Kontakt os og hør mere om nye knallerter til salg. Ring til os på telefon 57 82 19 83, eller kom forbi butikken i Sorø mellem Ringsted & Slagelse.

Vi kan levere de to knallerttyper, knallert 30 og knallert 45. Læs mere om de to forskellige knallerttyper her.

Ny knallert 30

Vi kan levere de fleste af vores modeller som en lille knallert 30. Hvis du er under 18 år og har et knallertkørekort, så kan vi hjælpe dig med at finde en ny knallert 30. De fleste knallerter fås i dag både som knallert 30 og knallert 45. En knallert 30 går ind under færdselsreglerne for cyklister, derfor skal den køre på cykelstierne sammen med cyklisterne, den må ikke køre på vejene.

Ny knallert 45

Er du over 18 og er på udkig efter en ny knallert 45, så kan vi hjælpe dig. Vi har et stort udvalg af knallert 45. En knallert 45 er ikke en del af færdselsloven for cyklister, de skal derfor køre på vejene sammen med bilerne. Er man over 18 år og er i besiddelse af bil- eller motorcykelkørekort, så må man køre en knallert 45.

Knallertmærker

Midtsjællands Knallertservice kan levere nye knallerter fra følgende mærker:
TGB
Peugeot
PGO
KYMCO – Kan skaffes
Honda
Se alle vores nye knallerter til salg her.

Køb en ny knallert med Sjællands laveste leveringsudgift

Midtsjællands Knallertservice kan levere din nye knallerter til Sjællands laveste leverings- og registreringsudgifter. Vi tager kun 1.495,- for at klargøre din nye knallert. I denne pris er der inkluderet: afgift på batteri, olie-benzin, opstart og nummerplade.

Prisen er normalt 1.895,- Vi kan for en meget lav registreringsafgift, få dig ud at køre samme dag, du har besluttet dig for mærke og model.
Vores mangeårig erfaring, kan hjælpe dig med at vælge den rette knallert, som passer til de behov du har

Tilbud ny knallert

Vi har løbende tilbud på nye knallerter. Vi har næsten altid 20-25 nye knallerter på lager, så kontakt os for aktuelle tilbud på nye knallerter eller se vores Facebookside.

Kontakt Midtsjællands Knallertservice

Kontakt os i dag, hvis du har spørgsmål til valg af ny knallert, vi står klar til at hjælpe dig. Ring til os på telefon 57 82 19 83, eller brug vores kontaktformular her.