Cykler

Nye Cykler & El cykler til salg – Midtsjælland

Midtsjællands knallertservice er din cykelsmed og cykelhandler i Sorø. Vi sælger nye cykler til hele Sjælland, både el-cykler og almindelige cykler i alle størrelser, både herrecykler og damecykler. Vi fører et bredt sortiment, herunder et større udvalg af nye cykler fra E-fly,  Raam  Foruden cykler har vi desuden et stort udvalg af cykeludstyr og reservedele. Så hvad enten du har behov for en cykelhjelm, cykellås, cykellygter, cykelpumpe, cykelkæder, alm skærme eller andet, så kan vi hjælpe dig.

El-cykler

Vores udvalg af el-cykler leveres med enten frontmotor eller centermotor, og har vi ikke præcis den model du ønsker, så bestiller vi den gerne hjem til dig.  

Går du i tanker om at købe en elcykel kan vi anbefale at du læser cyklistforbundets tjekliste til køb af elcykel.

Professionel vejledning til køb af cykel

Som cykelhandler tilbyder vi personlig og professionel vejledning når du skal købe en ny cykel. Vi sikrer at din nye cykel matcher dit behov, og at der er taget højde for din fysik og anatomi. Det gør vi blandt andet ved at vurdere, hvilken stelstørrelse du skal have, samt ved at tilpasse cyklen til din naturlige siddestilling, så du undgår unødige belastninger af muskler og led.

Når du kigger forbi får du desuden muligheden for at tage en prøvetur på cyklen, så du er sikker på at den har den rette kørekomfort.

Reparation og serviceeftersyn af cykler

Udover salg af nye cykler servicerer vi også din gamle cykel. Har din cykel behov for et serviceeftersyn? skal du have et par nye dæk, måske en ny cykelslange eller noget helt tredje, så kig forbi vores cykelsmed. Vi reparerer alle mærker og påtager os alle opgaver uanset omfang.

Lån en cykel mens du venter

Vi bestræber os altid på at have din cykel klar samme dag, eller senest dagen efter aflevering. Ved særligt omfattende eller krævende reparation tilbyder vi at du kan låne en elcykel, indtil din egen cykel er klar til afhentning.

Tag kontakt

Vi står altid klar til at vejlede dig på telefon 57 82 19 83 eller via vores kontaktformular, men du er også meget velkommen til at kigge forbi vores butik i Sorø Midtsjælland, og få en snak om cykler eller knallerter med vores kompetente og imødekommende personale.